728 x 90 Header

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ | “Νέα Πνοή” Στ.Σπαθής | Βιογραφικό υποψηφίων με την “Νέα Πνοή”

 

Σπύρος Μελάς   (ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κεφαλονιά. Μετά την αποφοίτηση από το επαγγελματικό λύκειο, ανέλαβε την επιχείρηση παραδοσιακών προϊόντων που διατηρούσε ο πατέρας του από το 1966, την οποία εξέλιξε και διατηρεί μέχρι σήμερα. Παράλληλα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τουριστικό τομέα από το 2005 ως ιδιοκτήτης ενοικιαζομένων δωματίων,  έχοντας παρακολουθήσει τα απαραίτητα σεμινάρια.

 

 Ντάλλας Χριστάκης  (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)

Γεννήθηκε στις 22.4.1977 και ζει στην Κεφαλλονιά τα τελευταία 22 χρόνια. Ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων και παράλληλα διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια στα Σβορωνάτα.

 

Νίκος Τσιλιμιδός  (ΕΜΠΟΡΙΚΟ)

Γεννήθηκε το 1976, στο Αργοστόλι. Μετά το λύκειο και τη στρατιωτική του θητεία, από το 2008, είναι ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρώντας αρτοποιείο στη Σκάλα.

 

Διονύσης Σταθάτος  (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)??

πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου  ΑΕΤΟΣ   Διονύσιος Ν. Σταθάτος

Οι αξίες καταγράφονται όταν δεν ξεχνάμε από που ξεκινήσαμε.
Έρχομαι σήμερα να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για το Εμπορικό Επιμελητήριο  με το συνδυασμό του Σταύρου Σπάθη,
Γιατί πιστεύω ότι το πρόγραμμα και οι θέσεις του συνδυασμού     μπορούν να βγάλουν το επιμελητήριο από την αφάνεια.
Γιατί πιστεύω ότι μέσα από συλλογική προσπάθεια με δημιουργικότητα και καινοτομίες μπορεί το επιμελητήριο να προσφέρει στα μέλη του, στους ανθρώπους που καθημερινά είναι στην πρώτη γραμμή, αγωνιώντας για τους εργαζόμενους τους και τις επιχειρήσεις τους.
Σε αυτούς που τολμούν μέσα σε ένα τοπίο οικονομικής αβεβαιότητας , σε ένα λαβύρινθο γραφειοκρατίας, σε ένα τοπίο χωρίς πληροφόρηση για ανάπτυξη, σε ένα τοπίο χωρίς βηματισμό…
Πιστεύω σε ένα επιμελητήριο που μπορεί να προσφέρει ,όχι σε λόγια άλλα σε πράξεις.  Σε ένα επιμελητήριο που είναι δίπλα σε όλα τα μέλη του με προσανατολισμό.
Σε ένα επιμελητήριο που είναι σύμβουλος δίπλα σε όλες τις δύσκολες στιγμές του επαγγελματία.
Σε ένα επιμελητήριο με ανοιχτά μάτια και αυτιά».
Για το λόγο αυτό αποφάσισα να συμμετάσχω ως υποψήφιος του συνδυασμού  ΝΕΑ ΠΝΟΗ  με στόχο ένα καλύτερο αύριο για  το Εμπορικό Επιμελητήριο

 

Δημήτρης Μικελάτος  (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)

Γεννηθείς στις 9 Μαρτίου 1968 στο Αργοστόλι. Απόφοιτος τεχνικού επαγγελματικού λυκείου Αργοστολίου. Από το 1979 δραστηριοποιείται στο τουρισμό  στην περιοχή της  Σκάλας, ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά κέντρα της Κεφαλονιάς .  Ιδιοκτήτες μαζί με τον αδελφό του Γεώργιο Μικελατο στην οικογενειακή επιχείρηση “Mikelatos Family”  που το 2018 θα κλείσει 40 χρόνια επιτυχίας.

 

Νίκος Κουρκουμέλης (Πασπάλης)  (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)

Γεννήθηκε στην Σκάλα το 1961. Δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού από το 1988. Εκλέγεται γενικός γραμματέας ένωσης ξενοδόχων Κεφαλονιάς για 15 χρόνια συνεχώς και επίσης στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς δύο θητείες. Ζει στην Σκάλα, είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου και άλλων τουριστικών επιχειρήσεων. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Διονύσης Σταθάτος  (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)

Γεννήθηκε στις 28.01.1981 και μεγάλωσε στην Κεφαλονιά. Παντρεμένος με δύο παιδιά, εργάζεται ως μάνατζερ του ιδιωτικού τομέα. Έχει διατελέσει σύμβουλος της Ελληνικής εταιρείας εστιατορίων στην Αμερική «Aegean Grill». Είναι Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Καμιναράτων  «ΑΕΤΟΣ».

 

Σία Βλάχου  (ΕΜΠΟΡΙΚΟ)

Γεννήθηκε στο Αργοστόλι και ζει μόνιμα στην Ιθάκη. Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά. Τα τελευταία 15 χρόνια ασχολείται με τον κλάδο των ασφαλειών ως ασφαλιστικός σύμβουλος. Παράλληλα, μαζί με τον σύζυγο της διατηρούν κατάστημα καφέ-εστίασης στο Βαθύ της Ιθάκης!!

 

Χριστίνα Αντύπα – Καββαδία  (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)

Διατηρεί snack bar – cafe στα Αντυπάτα Ερίσου. Παντρεμένη με  τον Αλέξανδρο Καββαδία και έχουνε δύο παιδιά.

 

Θανάσης Σπαθής  (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)

Γεννημένος το 1971. Ζει στη Σκάλα και εδώ και 20 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της διασκέδασης ως ιδιοκτήτης γνωστού κέντρου διασκέδασης στη Σκάλα. Την  τελευταία πενταετία επιχειρεί και με  εταιρία μεταφοράς λυμάτων.

 

Άγγελος Τσιμάρας  (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)

Κατοικεί στη Σκάλα,   είναι παντρεμένος με τέσσερα παιδιά και διατηρεί το εστιατόριο Flamingo στη Σκάλα από το 1990.

 

Χρήστος Ευαγγελάτος  (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)

Γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1976 στην Αθήνα με καταγωγή από τα Δαμουλιανάτα. Ήρθε για μόνιμη εγκατάσταση στο Ληξούρι τον Μάιο του 2017. Πήρε πτυχίο  τμήματος  Φυσικής από το  Πανεπιστήμιο Πατρών, Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση στρατηγικό μάρκετινγκ – Πανεπιστήμιο Frederick, Κύπρος και Πιστοποίηση ως σύμβουλος επαγγελματικού και εκπαιδευτικού προγραμματισμού. Είναι ιδιοκτήτης του εκπαιδευτικού οργανισμού « ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟ», με έδρα στο Ληξούρι από το 2010.  Ιδιοκτήτης  νεοφυούς επιχείρησης με έδρα Αργοστόλι από τον Οκτώβριο του 2017 με δραστηριότητα στην εκπαιδευτική Ρομποτική και στις νέες ψηφιακές τεχνολογίες 3D printers κ.α. με διακριτικό τίτλο “Techable”.

 

Διονύσης Ευαγγελάτος  (ΕΜΠΟΡΙΚΟ)

Κατάγεται από τα Μονοπωλάτα Ληξουρίου. Αυτοδημιούργητος, επαγγελματίας από το 1989. Διατηρεί super-market στο Ληξούρι. Οικογενειάρχης και πατέρας δυό παιδιών.

Διονύσης Μπάλδος  (ΕΜΠΟΡΙΚΟ)

58 ετών, διατηρεί κατάστημα επίπλων και ειδών γραφείου στον περιφερειακό Αργοστολίου. Παλιά καραβάνα του Επιμελητηρίου με αρκετές συμμετοχές στα ΔΣ εμπορικών συλλόγων και επιμελητηρίου.

 

Γεράσιμος Ζαχαράτος  (ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ)

Γεννήθηκε και ζει μόνιμα στην Κεφαλλονιά. Από το 1995 διατηρεί κατάστημα μεταλλικών κατασκευών στα Κοκολάτα Ερύσσου.   Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

 

Στέλιος Μαγαλιός  (ΕΜΠΟΡΙΚΟ)

Κατάγεται από την Οξυά Καρδίτσας, αλλά ζει στην Κεφαλονιά με την οικογένειά του. Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι εδώ και 7 χρόνια. Το 2014 συμμετέχει στο «The Voice» του ΑΝΤ1 . Ασχολείται με το εμπόριο και τη διοργάνωση Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στην Κεφαλονιά και με τις ζωντανές εμφανίσεις του ιδίου και του σχήματός του στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Ζώντας στο νησί μας για οκτώ περίπου χρόνια έχει γίνει πλέον ένας από εμάς.

 

Κώστας Μιχαλάκος  (ΕΜΠΟΡΙΚΟ)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966.  Η μητέρα του κατάγεται από τα Μαντζαβινάτα Ληξουρίου και ο πατέρας του από την Σπάρτη. Μετά τις σπουδές του δούλεψε δίπλα στους καλύτερους χρυσοχόους της Αθήνας ως τεχνίτης για 8 περίπου χρόνια.  Στην Κεφαλονιά ήρθε μόνιμα,  με την σύζυγό του το 1994 φέρνοντας την αλυσίδα καταστημάτων «ΓΕΡΜΑΝΟΣ». Από το 1999 ασχολείται με το συνδικαλισμό των επαγγελματιών σε πρωτοβάθμιο επίπεδο. («Η Κράνη» και «Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος», ως Γραμματέας, αντιπρόεδρος & Πρόεδρος). Είναι  παντρεμένος με την Αστερία Κοντονή και έχουνε δύο αγόρια τον Γιώργο 21 ετών και τον Κωνσταντίνο 19 ετών.

 

Ανδρέας Λουκόπουλος  (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)

 

Παναγής Παγουλάτος   (ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ)

Από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με την γεωκτηνοτροφία. Από το 2004 δραστηριοποιείται με τον τουριστικό τομέα στο ιδιόκτητο αγρόκτημα στη Λειβαθώ με την επωνυμία ”ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΛΕΒΕΝΤΗΣ”.

Ευαγγελία Αντύπα  (ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ)

Διατηρεί τυροκομείο στο Λιβάδι Παλικής, είναι παντρεμένη τον Γρηγόρη Γιακουμάτο και έχουνε δυο παιδιά..

Βάσω Κουλουμπαρίτση  (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)

Γεννημένη το 1968, δραστηριοποιείται στο Φισκάρδο διατηρώντας το πασίγνωστο εστιατόριο Vasso’s Restaurant.  Η επιχειρηματική της δραστηριότητα ξεκίνησε το 1988.

 

Παναγής Χρηστάτος   (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)

Γεννημένος το 1969, σπούδασε οικονομικά και από το 2001 ασκεί το επάγγελμα του λογιστή στη Σάμη. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.


Σπύρος Αλυσανδράτος  (ΕΜΠΟΡΙΚΟ)

Γεννήθηκε το 1956 στα Μακρυώτικα. Παντρεμένος με την Ευτυχία Σπυράτου και έχουν δύο παιδιά. Ασχολείται με την κτηνοτροφία και διαθέτει επίσης μονάδα ενοικιαζομένων δωματίων. Πρόεδρος της ΕΑΣ Κεφαλληνίας από το 1996 έως το 2007 και Αντιπρόεδρος από το 2007 έως σήμερα, Πρόεδρος στον γαλακτοκομικό συνεταιρισμό Πυλάρου από το 1993 έως σήμερα, μέλος στην ΠΑΣΕΓΕΣ από το 1996, Αντιδήμαρχος Πυλαρέων από το 2003 έως το 2010.

 

Κυριάκης Κουρκουμέλης  (ΕΜΠΟΡΙΚΟ)

Γεννήθηκε  στο Αργοστόλι το 1970. Σπούδασε  Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ε.Α.Π. Πατρών. Κατοικεί μόνιμα στη Σκάλα όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με το εμπόριο  και τον τουρισμό. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

 

Ελένη Ζανετοπούλου (ΕΜΠΟΡΙΚΟ) – Πολυχρόνης Δενδρινός (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)

Ο Πολύχρονης Δενδρινός και η Ελίνα Ζανετοπούλου Δενδρινού είναι το μοναδικό ζευγάρι υποψηφίων του συνδυασμού μας μιας και είναι ζευγάρι στη δουλειά και στη ζωή. Παντρεμένοι εδώ και 15 χρόνια έχουν  δύο παιδιά, την Χριστίνα και τον Γιώργο. Ο Πολύχρονης Δενδρινός είναι συνιδιοκτήτης του εστιατορίου Τασία στο Φισκάρδο και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Αλμύρα.  Είναι Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φισκάρδου και έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Ερίσσου επί 2 συνεχείς τετραετίες. Στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς εκλέγεται από το 2009.

Η Ελίνα Ζανετοπούλου Δενδρινού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.  Σπούδασε δημοσιογραφία και γαλλική φιλολογία στο Παρίσι  (Paris IV Sorbonne). Μιλάει άπταιστα αγγλικά και γαλλικά ενώ τώρα μαθαίνει Ιταλικά.  Μετά το γάμο της με τον Πολύχρονη έχει πολιτογραφηθεί  Κεφαλονίτισσα και στις δημοτικές εκλογές του 2010 εκλέχτηκε  μέλος του τοπικού Συμβουλίου του Φισκάρδου.  Έχει αναλάβει την διοίκηση του ξενοδοχείου Αλμύρα και είναι ιδιοκτήτρια εμπορικού καταστήματος με είδη δώρων. 

Παναγής Σιμωτάς  (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)

Γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1959 στο Κορνέλο, Πόρου Κεφαλληνίας. Τελείωσε το Γυμνάσιο-Λύκειο Κεραμειών ενώ στη συνέχεια πήρε πτυχίο από την Ανωτέρα Σχολή Ηλεκτρονικών. Εργάστηκε μέχρι το 1984 στην Αθήνα στην πρωτοεμφανιζόμενη έγχρωμη τηλεόραση και στη συνέχεια μετανάστευσε στο εξωτερικό ως στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας. Επέστρεψε στη Κεφαλονιά το 1991 και ίδρυσε ξενοδοχειακή επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο ”OCEANIS”. Το 1996 ασχολήθηκε με τα κοινά και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στο νεοϊδρυθέν Δήμο Ελειού- Πρόννων ενώ μέχρι την κατάργηση του υπηρέτησε ως πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και ως αντιδήμαρχος. Στην διάρκεια της θητείας του ως αντιδήμαρχος είχε καθοριστική συμβολή στην αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των δικτύων και αντλιοστασίων του δήμου, ενώ επίσης την ίδια περίοδο ολοκληρώθηκε η υδροδότηση του Πόρου και της Σκάλας από τις λιμνοδεξαμενές. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Σαραντοπούλου και έχουν 3 παιδιά, τον Γεράσιμο, τον Αλέξανδρο και την Ευαγγελία.

 

Σπύρος Λουκάτος  (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)

Γεννηθείς το 1972 στο Αργοστολι, όπου και τελείωσε το λύκειο το 1990.  Το 1998 αποφοίτησε από το ΙΕΚ εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών.  Παράλληλα από το 1994 ως το 2010 εργάστηκε ως εξωτερικός συνεργάτης της ΙΝΤRACOM. Διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση με κατασκευή κορνιζών και εμπορία έργων τέχνης. Είναι παντρεμένος με δυο παιδιά 7 και 5 ετών.

 

Related posts